Antonsen Byg ApS​

Hovedentrepriser varetages med stor ekspertise

Tag del i projektet i det omfang du ønsker

Er du på udkig efter en entreprenør, der kan hjælpe dig godt i mål med et byggeprojekt, men uden du selv giver fuldstændigt afkald på projektstyringen? Så kan du med fordel overlade dit byggeprojekt til Antonsen Byg ApS som en hovedentreprise. Her styrer du selv projektering af dit byggeri, mens vi står klar til at tage kyndigt hånd om selve byggeriet for dig.

Uanset hvilken form for byggeprojekt du skal til at igangsætte, så varetager vi gerne opgaven som hovedentreprise. Vi tager opgaver overalt på Fyn, herunder i vores lokalområde omkring Morud samt en del i Odense. Vi er derfor også klar til at komme godt i gang med din opgave.

Hvad er forskellen på en total- og hovedentreprise?

Ved at overlade din byggeopgave til en entreprenør i form af en hovedentreprise, bibeholder du selv nogle opgaver i forhold til projektstyring. Du skal eksempelvis selv planlægge byggeriets indledende faser samt indhente de nødvendige godkendelser og byggetilladelser. Med en hovedentreprise har du samtidig kun kontakt til hovedentreprenøren, hvilket giver en mere overskuelig proces, end ved eksempelvis en fagentreprise.

Vælger du at uddele din opgave som en totalentreprise, indhenter vi tilladelserne på dine vegne og tager styring på projektet fra starten, og det er altså den væsentligste forskel på de to entrepriseformer.

Vi varetager gerne din opgave som enten total- eller hovedentreprise, hvad enten det er i forbindelse med en tilbygning, ombygning eller komplet renovering af dit hus.

Vil du høre mere? Kontakt os for rådgivning om din entreprise

Vil du høre mere om fordele og ulemper ved henholdsvis total- og hovedentrepriser, eller har du brug for rådgivning i forhold til, hvordan du vil have varetaget din opgave? Så kontakt os gerne. Når vi kender til dit byggeprojekt, udformer vi ligeledes gerne en plan og et tilbud til dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du at bygge om, bygge til, bygge nyt, eller blot at renovere på dit eksisterende hus, står vi altid klar med et godt tilbud, eller rådgivning om arbejdsprocessen med dine ønsker i fokus, så vi sammen får opnået det ønskede resultat, og indenfor tidsrammen – så alle aftaler bliver overholdt.

 
 
 
 
 
Vedhæft billeder, filer eller tegninger *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er specialiseret i tømrerarbejde, og tilbyder alt fra tagrenoveringer og opbygning af træterrasser, til tilbygning og ombygning af dit hus. Ved at samarbejde med Antonsen Byg, kan du derfor nemt helgardere dig, uanset hvilken opgave du vil have løst.

byg garanti di hvid 1290x337_web

di-logo-easycruit-

Kontakt os

Antonsen Byg ApS

41 10 92 50

​kontakt@antonsenbyg.dk

Egebakken 6

5462 Morud

Se rutevejledning

CVR-nummer: 38009990