Antonsen Byg ApS​

Træterrasser

Drømmer du om en smuk og funktionel overgang mellem hus og have til din bolig på Fyn? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har mange års erfaring med opbygning af træterrasser i Morud, Odense eller på Nordfyn og ved præcis, hvad der skal til for at skabe en holdbar og stilfuld terrasse, som vil give dig glæde i mange år.

Du står måske også imellem valget om en terrasse af træ eller af fliser. Begge kan i sidste ende have udgifter der er lig med hinanden, og er derfor vanskelig at sammenligne, når det kommer til priserne. Træterrassen har dog sine fordele, da det naturlige materiale kan give et varmt og behageligt finish, og vil samtidig fungere som en forlængelse af dig hus.


Opbygning af træterrasse - det rigtige fundament er vigtigt

En af de vigtigste faktorer i opbygningen af en træterrasse er det rigtige fundament. Hos Antonsen Byg sørger vi altid for at lægge et solidt fundament, så således den vil stå stabilt og holde i mange år. Vi bruger kvalitetsmaterialer, og vores erfarne håndværkere ved præcis, hvordan de skal lægge terrassen, så den holder sig flot og fri for skader.


Lægning af træterrasse - vælg den rigtige træsort

Når du skal have en ny træterrasse, er det vigtigt at vælge den rigtige træsort. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige træsorter, så du kan finde den helt rette til din terrasse. Vi kan også give dig rådgivning om, hvilken træsort der passer bedst til dine behov og ønsker.

Valget af træsorten der bruges, vil altid være op til dig. Vi anbefaler altid at tage til betragtning, at vælge en trætype der er ekstra holdbar, og kan modstå vejrforhold. Her er teak, cedar, lærk og eg ofte et godt bud, da de både har holdbarheden, men også smukke naturlige farver.​

Hvorfor Antonsen Byg?

  • Vi har mange års erfaring som tømrer, og er eksperter i opbygning af træterrasser.
  • Vi bruger kun kvalitetsmaterialer, så du derved får en terrasse der kan give dig glæde i mange år.
  • Vi tilbyder et bredt udvalg af træsorter, så du kan få en skræddersyet løsning der passer til din bolig.
  • Vi kender området og ved, hvad der skal til for at skabe en smuk og holdbar træterrasse.
  • Vi står klar til rådgivning, hvis du skulle have spørgsmål til processen, eller hvordan din terrasse skal opbygges.

Udfyld kontaktformularen her på siden, eller kontakt os på telefon 41 10 92 50 eller mail kontakt@antonsenbyg.dk, og få et uforpligtende tilbud i dag. Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du at bygge om, bygge til, bygge nyt, eller blot at renovere på dit eksisterende hus, står vi altid klar med et godt tilbud, eller rådgivning om arbejdsprocessen med dine ønsker i fokus, så vi sammen får opnået det ønskede resultat, og indenfor tidsrammen – så alle aftaler bliver overholdt.

 
 
 
 
 
Vedhæft billeder, filer eller tegninger *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er specialiseret i tømrerarbejde, og tilbyder alt fra tagrenoveringer og opbygning af træterrasser, til tilbygning og ombygning af dit hus. Ved at samarbejde med Antonsen Byg, kan du derfor nemt helgardere dig, uanset hvilken opgave du vil have løst.

byg garanti di hvid 1290x337_web

di-logo-easycruit-

Kontakt os

Antonsen Byg ApS

41 10 92 50

jaco-antonsen@hotmail.com​

Egebakken 6

5462 Morud

Se rutevejledning

CVR-nummer: 38009990