Antonsen Byg ApS​

Vinduer og døre

Er dine vinduer og døre ved at være gamle og slidte? Oplever du kulde og træk, der trænger ind i dit hjem? Hos Antonsen Byg tilbyder vi professionel udskiftning af vinduer og døre i Morud, samt på Nordfyn og i Odense. Vi sørger for at montere kvalitetsprodukter, der holder i mange år fremover.

Vi har den rette erfaring

Selve installationen af dine vinduer og døre er afgørende for deres ydeevne og levetid. Vi lægger stor fokus på korrekt installation for at sikre, at monteringen fungerer optimalt og forbliver problemfrie i mange år fremover. Vi har den rette erfaring og ekspertise til at håndtere forskellige vindues- og dørtyper og sørger for, at de passer præcist til din bolig. Ved at vi udøver nøje præcision sikrer vi også en pasform der forhindrer utætheder og isoleringsproblemer.

En præcis pasform forhindrer utætheder og isoleringsproblemer, hvilket resulterer i lavere energiregninger og øget komfort. Derudover har vi erfaring med forskellige materialer, du behøver derfor ikke at begrænse dig til et specifikt. At vælge de rigtige materialer til dine vinduer og døre afhænger lige præcis af dine præferencer og eventuel budget. Uanset dine præferencer, er vi mere end villige til at byde dig rådgivning.

Her er 5 grunde, til hvorfor du skal vælge Antonsen Byg til udskiftning af dine vinduer og døre

1. Erfaring og ekspertise
Vi har mere end 15 års erfaring. Vi har derfor den nødvendige ekspertise til at vejlede dig i valg af de rette produkter til dit hjem, og hvordan de skal installeres.

2. Kvalitetsprodukter

Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere, og har derfor sikret at vores produkter er af høj kvalitet og holder i mange år fremover. Vi tilbyder også en bred vifte af forskellige typer vinduer og døre, så du kan finde det produkt, der passer bedst til dit hjem.

3. Konkurrencedygtige priser
Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på udskiftning af vinduer og døre, så du kan få den bedste løsning til den rette pris. Vi sørger også for at give dig en detaljeret prisoversigt, så du ved præcis, hvad du betaler for.

4. Høj kundetilfredshed
Vi har altid fokus på at give vores kunder den bedste service og kvalitet. Vi er stolte af at have mange tilfredse kunder, der har benyttet vores tjenester til udskiftning af vinduer og døre.

5. Lokalt firma
Vi er et lokalt firma, der opererer i Odense omegn, og på Nordfyn. Vi har derfor en god forståelse for de lokale forhold og kan derfor tilbyde den bedste løsning til netop dit hjem.

Kontakt os i dag

Er du interesseret i at høre mere om vores tjenester til udskiftning og montering af vinduer og døre? Så udfyld enten formularen her på siden, eller kontakt os på 41 10 92 50 eller på mail kontakt@antonsenbyg.dk i dag. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og give dig den bedste løsning til dit hjem.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du at bygge om, bygge til, bygge nyt, eller blot at renovere på dit eksisterende hus, står vi altid klar med et godt tilbud, eller rådgivning om arbejdsprocessen med dine ønsker i fokus, så vi sammen får opnået det ønskede resultat, og indenfor tidsrammen – så alle aftaler bliver overholdt.

 
 
 
 
 
Vedhæft billeder, filer eller tegninger *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er specialiseret i tømrerarbejde, og tilbyder alt fra tagrenoveringer og opbygning af træterrasser, til tilbygning og ombygning af dit hus. Ved at samarbejde med Antonsen Byg, kan du derfor nemt helgardere dig, uanset hvilken opgave du vil have løst.

byg garanti di hvid 1290x337_web

di-logo-easycruit-

Kontakt os

Antonsen Byg ApS

41 10 92 50

jaco-antonsen@hotmail.com​

Egebakken 6

5462 Morud

Se rutevejledning

CVR-nummer: 38009990