Antonsen Byg ApS​

Tagrenovering og nyt tag

Står du med et ønske om at få lagt nyt tag på dit hus, eller har du brug for hjælp til at få en vurdering af dit eksisterende tag, samt en tidshorisont på dens levetid, står vi også altid klar til at hjælpe dig med gode råd, og vores professionelle mening.

Hos Antonsen Byg tilbyder vi professionel installation af nyt tag og tagrenovering i Morud, Odense omegn og Nordfyn, til en konkurrencedygtig pris til din bolig.​

Tagrenovering - Hvad koster det?

Vi ved, at prisen på en tagrenovering, eller opsætning af nyt tag kan være afgørende for mange kunder. Derfor tilbyder vi en transparent prispolitik, hvor vi altid giver vores kunder et konkret tilbud på opgaven. Vi tager derfor hensyn til dine individuelle ønsker og behov, og sørger for at prisen er fair og overkommelig. Hos Antonsen Byg går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, uanset om det er en mindre reparation eller en større tagrenovering.

Hvordan foregår en tagrenovering?

En tagrenovering kan være en omfattende proces, men vi gør vores bedste for at minimere besvær for vores kunder. Vi starter altid med en grundig inspektion af taget, for at kunne vurdere omfanget af arbejdet og identificere eventuelle problemer. Derefter udarbejder vi en plan for tagrenoveringen, som vi gennemgår med dig, inden vi går i gang.

Nyt tag med Antonsen Byg

Udover at være specialister i renovering af tag, har vi også stor erfaring i installation af nyt tag. Hos Antonsen Byg tilbyder vi professionel tagdækning og installation af nye tage i Morud, Odense og Nordfyn. Vi er her for at sikre, at dit nye tag bliver installeret korrekt og effektivt, og vi vil sørge for, at du føler dig tryg hele vejen igennem processen.

Vores hold af tagdækkere har mange års erfaring med installation af nyt tag til forskellige boligtyper, du kan derfor være sikker på, at du er i gode hænder. Ligesom vores andre ydelser, er kvalitet og kundeservice altid en topprioritet for os. Dette betyder, at vi vil gøre alt for at sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

Hvorfor vælge Antonsen Byg?

  • Erfaring og ekspertise: Med mere end 15 års erfaring og ekspertise som tømrer, ved vi hvordan vi skal håndtere forskellige tagtyper og -materialer. Vores mål er altid at levere et holdbart og smukt resultat.
  • Kvalitet og service: Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi sørger altid for at levere en god service til vores kunder. Vi lytter til dine ønsker og behov og rådgiver dig gerne om den bedste løsning til din bolig.
  • Konkurrencedygtig pris: Vi tilbyder altid en konkurrencedygtig pris på vores tagrenovering og udskiftning af nyt tag. Vi giver vores kunder et transparent tilbud, så der ikke er nogen overraskelser.
  • Effektiv og pålidelig: Vi bestræber os altid på at være effektive og pålidelige, så vores kunder kan få deres tagrenovering eller tagudskiftning udført ordentligt og problemfrit.

Ring til os i dag på 41 10 92 50 eller skriv en mail på kontakt@antonsenbyg.dk og få et uforpligtende tilbud til renovering af dit tag eller udskiftning af nyt tag.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du at bygge om, bygge til, bygge nyt, eller blot at renovere på dit eksisterende hus, står vi altid klar med et godt tilbud, eller rådgivning om arbejdsprocessen med dine ønsker i fokus, så vi sammen får opnået det ønskede resultat, og indenfor tidsrammen – så alle aftaler bliver overholdt.

 
 
 
 
 
Vedhæft billeder, filer eller tegninger *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er specialiseret i tømrerarbejde, og tilbyder alt fra tagrenoveringer og opbygning af træterrasser, til tilbygning og ombygning af dit hus. Ved at samarbejde med Antonsen Byg, kan du derfor nemt helgardere dig, uanset hvilken opgave du vil have løst.

byg garanti di hvid 1290x337_web

di-logo-easycruit-

Kontakt os

Antonsen Byg ApS

41 10 92 50

​kontakt@antonsenbyg.dk

Egebakken 6

5462 Morud

Se rutevejledning

CVR-nummer: 38009990