Antonsen Byg ApS​

Ombygning af hus med optimale løsninger

Vi hjælper dig med at få mest muligt ud af dit hjem

Forestil dig at træde ind i dit eget hjem, som du kender det, men hvor pladsen lige pludseligt er bedre udnyttet, løsningerne er mere moderne, og det ser ud, som du altid har ønsket dig det. Denne forestilling kan vi ved Antonsen Byg ApS hjælpe dig med at realisere. Vi har nemlig stor erfaring med ombygning af hus, og vi hjælper dig derfor gerne med at bygge om derhjemme, så du får mest muligt ud af din bolig.

Vores byggefirma har adresse lidt uden for Odense i Morud, men vi varetager ombygninger på hele Fyn. Uanset om du drømmer om at få lavet et ekstra værelse derhjemme, om stuen skal åbnes op, eller der skal laves en ny entre, så kan vi tage os af det for dig. Vi håndterer alt fra planlægning til færdiggørelse, sikrer minimal forstyrrelse i dit daglige liv og leverer resultater, du kan være glad for de næste mange år.

Dine behov dikterer vores arbejde

Når det kommer til ombygning af hus, ønsker du en totalentreprenør, du kan stole på. Vores erfaring inden for totalentrepriser sikrer en problemfri proces fra start til slut. Vi forstår, at ombygning er mere end bare byggeri – det handler om at skabe et hjem, der afspejler din personlighed og livsstil.

Vores tilgang kombinerer udseende med funktionalitet, da vi altid har dine ønsker og behov i centrum. Det er således dine drømme, der bestemmer over vores arbejde.

Med et øje for detaljer og et engagement i håndværk af højeste kvalitet tilbyder vi løsninger med en stor holdbarhed. Dertil kan vi også tilbyde ombygning af hus i forbindelse med en større husrenovering, hvor der eventuelt også bygges til, skiftes vinduer og meget andet.

Kontakt os for et tilbud på ombygning af hus

Kontakt os i dag for at få en pris på din opgave med ombygning af hus. Vi står altid klar til at tage en god snak om, hvordan vi kan indfri dine byggedrømme.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du at bygge om, bygge til, bygge nyt, eller blot at renovere på dit eksisterende hus, står vi altid klar med et godt tilbud, eller rådgivning om arbejdsprocessen med dine ønsker i fokus, så vi sammen får opnået det ønskede resultat, og indenfor tidsrammen – så alle aftaler bliver overholdt.

 
 
 
 
 
Vedhæft billeder, filer eller tegninger *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er specialiseret i tømrerarbejde, og tilbyder alt fra tagrenoveringer og opbygning af træterrasser, til tilbygning og ombygning af dit hus. Ved at samarbejde med Antonsen Byg, kan du derfor nemt helgardere dig, uanset hvilken opgave du vil have løst.

byg garanti di hvid 1290x337_web

di-logo-easycruit-

Kontakt os

Antonsen Byg ApS

41 10 92 50

jaco-antonsen@hotmail.com​

Egebakken 6

5462 Morud

Se rutevejledning

CVR-nummer: 38009990