Antonsen Byg ApS​

Forny din bolig med en tilbygning til hus

Få bedre plads med en unik løsning

Drømmer du om at få lavet en tilbygning derhjemme, hvor du kan få lavet en udestue, en ny garage, entre, stue eller noget helt andet? Hos Antonsen Byg ApS kan vi hjælpe med en tilbygning til hus, hvor kun fantasien og budgettet sætter grænser. Med mange års erfaring inden for tilbygning og renovering af hus, forstår vi vigtigheden af at skabe ekstra plads, der både er funktionelt og flot.

Vi er derfor også klar til at hjælpe med dette hjemme ved det. Det kan eksempelvis være, hvis du bor i vores lokalområde omkring Morud, i Odense eller et andet sted på Fyn. Vi kører rundt overalt her i landsdelen, og vi hjælper tilbygninger til både huse og sommerhuse.

Vi skaber dit drømmehjem med en tilbygning til hus

Leder du efter en pålidelig totalentreprenør til at realisere din vision om en tilbygning til dit hus? Så kan vi tilbyde en fuld service fra start til slut. Vi arbejder med moderne design og funktionelle boligløsninger, der giver vores kunders boliger en praktisk såvel som smuk tilføjelse. Vi forstår, at alle boliger og hjem er forskellige, og vi undersøger derfor forinden, hvordan vi bedst muligt skaber en sammenhæng mellem tilbygning og de eksisterende materialer og udtrykket i hele hjemmet.

Det kan være en stor beslutning at gå i gang med et større byggeprojekt, eksempelvis med en tilbygning til hus. Derfor arbejder vi tæt sammen med dig gennem hele processen for at sikre, at dine ideer bliver hørt og kommer til udtryk i det endelige resultat.

Kontakt os og tag første skridt mod din nye tilbygning

Kunne du tænke dig vores til at komme i gang med byggeprojektet? Så kontakt os meget gerne og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder desuden også ombygninger, hvis du ønsker en komplet fornyelse af dit hjem.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du at bygge om, bygge til, bygge nyt, eller blot at renovere på dit eksisterende hus, står vi altid klar med et godt tilbud, eller rådgivning om arbejdsprocessen med dine ønsker i fokus, så vi sammen får opnået det ønskede resultat, og indenfor tidsrammen – så alle aftaler bliver overholdt.

 
 
 
 
 
Vedhæft billeder, filer eller tegninger *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er specialiseret i tømrerarbejde, og tilbyder alt fra tagrenoveringer og opbygning af træterrasser, til tilbygning og ombygning af dit hus. Ved at samarbejde med Antonsen Byg, kan du derfor nemt helgardere dig, uanset hvilken opgave du vil have løst.

byg garanti di hvid 1290x337_web

di-logo-easycruit-

Kontakt os

Antonsen Byg ApS

41 10 92 50

​kontakt@antonsenbyg.dk

Egebakken 6

5462 Morud

Se rutevejledning

CVR-nummer: 38009990