Antonsen Byg ApS​

Din partner til totalentrepriser

Mangler du hjælp til at varetage dit byggeprojekt?

Forestil dig et byggeprojekt, hvor hvert trin håndteres med professionalisme og præcision. Med os ved roret på din totalentreprise er du sikret, at dit projekt bliver realiseret – fra vision til virkelighed – uden du selv skal styre projektet. Hos Antonsen Byg ApS tilbyder vi en komplet løsning, hvor vi tager hånd om samtlige aspekter af dit byggeprojekt. Du kan således blot læne dig tilbage og nyde frugten af vores arbejde.

Vores erfaring med at varetage totalentrepriser betyder, at vi forstår kompleksiteten i hvert enkelt projekt. Dette kan du nyde godt af, hvis du ønsker vores hjælp til et byggeprojekt, som f.eks. renovering af hus. Vi hører til i Morud, men kører gerne rundt på hele Fyn, hvor vi allerede har hjulpet utallige tilfredse kunder godt igennem deres byggeprojekter. Skal dit projekt være det næste?

Hvorfor vælge os til din totalentreprise?

Når du vælger os som din totalentreprenør, sikrer du, at dit projekt er i kyndige hænder. Vi er eksperter i at forene alle aspekter af byggeriet – fra planlægning til færdiggørelse. Vores dygtige fagfolk arbejder dedikeret for at levere høj kvalitet i hvert projekt. Vi fokuserer på at forstå dine unikke behov og tilpasser vores arbejde derefter. Dette sikrer, at vi kan overkomme enhver udfordring og opfylde dine specifikke krav.

Kræver projektet, at der skal involveres håndværkere fra andre brancher, eksempelvis elektrikere, murere eller VVS’ere, så trækker vi på vores stærke netværk af pålidelige og dygtige fagfolk. I fællesskab løfter vi din opgave, så du kan forvente et resultat, der lever op til dine høje forventninger.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til, hvad en totalentreprise indebærer, eller hvorvidt vi er de rigtige til opgaven for dig? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi står klar til at imødekomme din henvendelse og finde frem til en løsning, der passer til netop dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du at bygge om, bygge til, bygge nyt, eller blot at renovere på dit eksisterende hus, står vi altid klar med et godt tilbud, eller rådgivning om arbejdsprocessen med dine ønsker i fokus, så vi sammen får opnået det ønskede resultat, og indenfor tidsrammen – så alle aftaler bliver overholdt.

 
 
 
 
 
Vedhæft billeder, filer eller tegninger *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er specialiseret i tømrerarbejde, og tilbyder alt fra tagrenoveringer og opbygning af træterrasser, til tilbygning og ombygning af dit hus. Ved at samarbejde med Antonsen Byg, kan du derfor nemt helgardere dig, uanset hvilken opgave du vil have løst.

byg garanti di hvid 1290x337_web

di-logo-easycruit-

Kontakt os

Antonsen Byg ApS

41 10 92 50

​kontakt@antonsenbyg.dk

Egebakken 6

5462 Morud

Se rutevejledning

CVR-nummer: 38009990