Antonsen Byg ApS​

Om os

Ejeren af firmaet Jacob Antonsen blev uddannet som tømrer i 2013, men havde allerede arbejdet nogle år forinden som tømrer, med at renovere huse. Dette gav ham en god opstart til tømreruddannelsen, som aldrig har givet nogen tvivl om hans fremtidige job og passion for faget. Antonsen Byg startede op i september 2016, og kører nu primært og bygger typehuse i samarbejde med Milton A/S.

Firmaet består i dag af Jacob (Ejer) 1 svend samt 2 lærlinge. Antonsen Byg går meget op i at uddanne og tage lærlinge ind, som led i deres uddannelse. Vi mener det er vigtigt og helt afgørende at hjælpe unge til at uddanne sig, indenfor faget, da der ellers vil være mangel på arbejdskraft.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du at bygge om, bygge til, bygge nyt, eller blot at renovere på dit eksisterende hus, står vi altid klar med et godt tilbud, eller rådgivning om arbejdsprocessen med dine ønsker i fokus, så vi sammen får opnået det ønskede resultat, og indenfor tidsrammen – så alle aftaler bliver overholdt.

 
 
 
 
 
Vedhæft billeder, filer eller tegninger *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er specialiseret i tømrerarbejde, og tilbyder alt fra tagrenoveringer og opbygning af træterrasser, til tilbygning og ombygning af dit hus. Ved at samarbejde med Antonsen Byg, kan du derfor nemt helgardere dig, uanset hvilken opgave du vil have løst.

byg garanti di hvid 1290x337_web

di-logo-easycruit-

Kontakt os

Antonsen Byg ApS

41 10 92 50

jaco-antonsen@hotmail.com​

Egebakken 6

5462 Morud

Se rutevejledning

CVR-nummer: 38009990